Najzanimljiviji sajt Balkana

Vodoinstalater Tom Harvi (28 iz grada Dartforda, u Velikoj Britaniji, moglo bi se rećid a je pravi srećnik. Je on je dobio je drugi "Porše", dva dana nakon što je prodao prvi osvojeni na online takmičenju... zbog depozita za novu kuću.

Tom Harvi (28) je prvo osvojio "Porsche 911 Carrera 4 GTS", vredan 110.000 funti, na onlajn takmičenju brenda BOTB 2017.godine, zajedno sa 20.000 funti gotovine.Tako je on prošle nedelje prodao svoju nagradu zbog deopozita za kuću, da bi svega dva dana kasnije ponovo osvojio svoj automobil iz snova, ovaj put "Macan S" vredan 50.000 funti, plus dodatnih 20.000 u kešu.

"Mora da sam jedan od najsrećnijih ljudi na planeti u ovom trenutku" rekao je Harvi.
osvojeni Porsche  Tom HarveyOn je za drugu nagradu saznao dok je bio sa ocem Bilom u Eseksu na kursu za vodoinstalatere.

"Otišao sam sa kursa pravo za “porše” u istočnom Londonu. Nisam mislio nijednom da ću pobediti, a kamoli dva puta" priznao je Harvi.Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1