Najzanimljiviji sajt Balkana


U američkoj državi Montana u gradiću Batler Krik policija je pronašla crnog medveda kako spava u plakaru jedne kuće....

Medved je glasno zevao na policajce kada su ga usnulog probudili u plakaru. Porodica koja tu živi, otvorivši vrata ormara i ugledavši ogromnog uljeza - medu.

Odmah su pozvali policiju, ali ni oni nisu bili sigurni kako da neželjenog gosta nateraju da se vrati u šumu.

Životinja je uveliko spavala na gornjoj polici plakara kada su policajci došli. Zakucali su na prozor, u nadi da će mu tako staviti do znanja da plakar porodične kuće nije njegova nova pećina, ali medved je samo pospano zevnuo na njih i nastavio da drema.

Delovalo je kao da je potpuno nezainteresovan da napusti mesto.

Uz sve njihove napore, oni nisu mogli da izvuku medu, jer se zaglavio u uskom prostoru. Izgleda da je tu proveo čitavu noć.


"Kada su policajci došli, utvrdili su da je medved u toku noći ušao u kuću na sporedna vrata, ali nekako uspeo da ih zatvori iznutra. Kako nije mogao da izađe, našao je sebi najudobnije mesto i tu zaspao. Porodica nas je pozvala oko 5.45 ujutru, a kada smo stigli, on je delovao nezainteresovano da napusti svoju novu rezidenciju " rekli su policajci.

Na kraju su veterinaru uspeli da ga uspavaju, a potom bezbedno prenesu u šumu.

"Vlasnici kuće su srećni što je živ i zdrav vraćen u divljinu, ali neće skoro zaboraviti ovog uljeza, koji im je, tražeći hranu, ušetao u kuću " rekao je šerif grada Batler Krik.
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1