Najzanimljiviji sajt Balkana


Kanađanka Tiffani Adams tvrdi da je ostala u ugašenom i zatvorenom avionu kompanije "Air Canada" nakon što je zaspala tokom leta...

na avio relaciji Quebec - Toronto 9. juna ove godine

Uspavana Tifani je zaspala tokom leta. Kada se probudila shvatila je da je avion prazan i parkiran na pisti u Torontu.

"Zaspala sam verovatno na pola leta. Probudila sam se negde oko ponoći, što je nekoliko sati nakon sletanja, smrznuta i u mraku na svom sedištu. Bilo je užasno i mislila sam da je samo loš san. Patim od anskioznosti i to je bilo strašno iskustvo za mene", napisala je u obraćanju kompaniji.

Nazvala je prijatelja, ali se telefon izgasio nakon minute jer joj je bila prazna baterija. Pokušala ga je napuniti, ali je shvatila da je struja u avionu isključena.

Pronašla je baklju u kokpitu i put do glavnih vrata, ali kada ih je otvorila shvatila je da se nalazi na 15 metara visine od tla. Sela je na rub vrata i zapalila baklju kao poziv u pomoć.


"Ne znam koliko je vremena prošlo pre nego je muškarac koji je vozio kolica za prtljagu prošao pored i ugledao me. Bio je u šoku. Pitao je kako su me ostavili u avionu. I ja se isto pitam", rekla je.

Muškarac joj je pomogao da izađe i otpratio je do aerodroma gdje su je dočekali predstavnici Air Canade. Sada ima problem s noćnim morama i poteškoća sa spavanjem.

"Jedva zaspim, a ako zaspim budim se u strahu da sam zatvorena u nekom mračnom prostoru", napisala je.

Potparol aviokompanije potvrdio je Air Canada istražuje ovaj incident, i da su u kontaktu s putnicom Tifani koja je ostala zaključana u avionu
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1