Najzanimljiviji sajt Balkana

Kato Sari Japanska manekenka Kato Sari(29) nedavno se razvela od svog supruga, nakon samo nedelju dana od njihovog braka, zbog nekontrolisanog trošenja novca njenog supruga...

29-godišnja Kato Sari oduvek je bila poznata po luksuznom načinu života i ljubavi prema skupim modnim markama, ali njen suprug nije ni zamislio da će njezine navike potrošnje dovesti do ugrožavanja njegovog posla.


Neimenovani biznismen nekretnina navodno je počeo da se viđa s modelom u maju 2019. godine, a za tri i po meseca pre nego što je par stupio u bračnu vezu Kato Sari uspela je da potroši oko milijardu jena ili otprlike neverovatnih 9,1 miliona američkih dolara novca budućeg supruga.

Ipak, nemenovani biznismen je želeo da se venča sa japankom Kato ali tokom prve bračne nedelje tj braka, navodno je rekao Sari da uspori malo s trošenjem novca, jer se njegovi poslovi nisu dobro išli. Ali to mankeki Kato nije odgovaralo pa je ekspresno zatražila razvod braka!


Kato Sari je otkrila na svom Jutub kanalu da je zatražila razvod braka Mlada manekenka dodala je da je podnela zahtev za razvod prve nedelje braka, pošto je njen partner tražio da prestane da troši ogormne svote novca.

Kato je povodom te izjave supruga bila jako uznemirena, te ga je nazvala prevarantom zbog zbog toga jer je mislila da može troši novca onoliko koliko je želela pre venčanja

"Onda, u čemu je smisao udati se za njega? Samo me je prevario da potpišem bračne papire ", rekala je Kato u svom videu, dodajući da sada je ne interesuju siromašni muškarci koji ne mogu da drže korak sa njenim navikama trošenja novca.

Kato Sari priznala je svojim instagram fanovima da se udala samo za novac, ali da je u jednom trenutku je shvatila da ne može više  da troši novac i  bogatstvo svoga supruga na skupe automobile, nakit i odeću, te se onda nije ni želela na kraju krajeva da se uda za njega.

Ona je rekla da je to poštena razmena, jer su žene moraju da izdrže trudnoću i porođaj, dok muškarci moraju samo da rade i proizvode dovoljno novca za porodicu odnosno ženu. Nažalost,njenu njen muž to nije mogao učiniti niti po njenom išljenu dostići

Ovako objašnjenje i opšti stav mlade mankenke Kato izazvali su gnev i prezir na društvenim japanskim ali i svetkim mrežama (kao i u samom Japanu od strane maldih) u svojim kritičkim komentarima.Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1