Najzanimljiviji sajt Balkana

Ilustracija: tuširanje žene
Kako prenose neki zapadni mediji jedan nemenovani muškarac sa Tajvna pre par dana podneo je zahtev za razvod braka jer mu se žena kupala samo jednom godišnje! ....

A zube i kosu povremeno u toku godine, naravno sud je usvojio zahtev za razvod.

Nemenovani Tajvanđanin se žalio da njegova žena provodi psihičku torturu jer se pere samo jednom godišnje i tek povremeno opere kosu i zube.

Žena koja se preziva Lin se, dok su hodali, kupala jednom sedmično, da bi nakon venčanja stanje lične higijene se pogoršalo, kako je tvrdio muž.

Prvo se počela prati jednom mesečno, pa onda dva puta godišnje. Kada se počela kupati jednom godišnje, muž više nije mogao izdržati.
Muž isto tako sudu je potvrdio i to da zbog ženine loše navike tj lične higijene su se seksali samo jednom godišnje i da zbog toga nisu imali dece u braku koji je trajao decenijama.

Lin je nezaposlena, dok je takođe i njen muž  bio nezaposlen...
"Imao sam priliku raditi kao obezbeđenje, ali me Lin nagovorila da ostanem kući i brinem se za tasta", kaže suprug. Finansirala ih je ženina majka koja im je povremeno plaćala dnevne troškove,

"Ostali smo sirotinja jer niko od nas nije radio. Nisam mogao platiti zdravstveno osiguranje niti priuštiti odlazak zubaru", žali se suprug.

Kaže da je 2015. godine pronašao posao i odselio iz kuće. Nakon što mu se žena pojavila na radnom mjestu i tražila da da otkaz, muškarac je odlučio zatražiti razvod.

Lin kaže da se protivi razvodu, da su njeni roditelji njenog supruga tretirali kao vlastitog sina. Kaže i da je otišla na njegovo radno mesto jer joj se nije javljao. Sud je odobrio razvod, ali se Lin može žaliti na odluku
Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala