Najzanimljiviji sajt Balkana


Sud u ruskom gradu Omsku dodelio je odštetu jednom muškarcu stotine hiljada rubalja nakon što  tkz.  ruski "vračevi"  odnosno proročnička agencija niije uspela  svojim "vradžbinama" vratiti odbeglu suprugu...

Ruski mediji su, na osnovu uvida u sudske dokumente, objavili inicijale tog čoveka. M.E.A. je bio očajan kada ga je supruga napustila u avgustu 2017. godine prenosi britanski BBC

Ali je video televizijsku reklamu koja mu je ulila nadu. U toj reklami je, pored ostalog rečeno:"Vratite suprugu ili voljenu ženu".

Gledaocima je obećano i skidanje različitih vrsta kletvi. Ali stvari nisu ispale onako kako je pomenuti gospodin očekivao.

Kako navodi dnevnik Rosiskaja Gazeta, utučeni suprug je pozvao broj koji je video u reklami i rečeno mu je da će mu pomoću magije vratiti suprugu.


On je sa agencijom "Šesto čulo" potpisao ugovor i uplatio oko 3.500 evra na ime "vidovnjačkih i usluga proricanja sudbine, kao i astroloških i duhovnih aktivnosti". Supruga mu se, međutim, nije vratila, pa je podneo tužbu protiv agencije.!

Sud u Omsku nije mogao da pronađe dokaze da je (proročnička)agencija pružila bilo kakvu od usluga navedenih u ugovoru, zbog čega mora oštećenom da plati 5.600 evra.

Inače Rusiji trenutno cveta tržište agencija koje nude usluge u vezi sa "jubavnim činima". U tekstu sa sajta Rambler News - jednom od najpopularnijih ruskih informativnih portala. kao uzrok toga navodi se veliki broj televizijskih emisija sa gostima koji tvrde da imaju nadljudske moći.

Jedna od njih je tvrdila da je peta generacija vračeva iz Skandinavije. I ne samo to. Nudila je da navodnim magičnim moćima političarima pomogne da se domognu mesta u ruskoj Dumi. Cena, prava sitnica - milion dolara po mestu.

Na kraju je optužena za prevaru
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1