Najzanimljiviji sajt Balkana
ruski naučnik ubrizgao bakteruju u sebe

Naučnik Anatolij Bručkoviz Rusije u potrazi za "večnim životom" učinio je jednu zaista čudnu stvar on je sam sebi ubrizgao bakteriju staru 3,5 miliona godina!...

U Rusiji je pre 4 godine u sibirskom ledu naučnici su pronašli 3,5 miliona godina staru bakteriju čiji proteini kako navodno kažu ruski naučnici pomažu jačanju odbrambenog mehanizma u ljudskom organizmu. Naučnici veruju da "Bacillus F" bi mogao usporiti proces starenja i produžiti ljudski vek na neverovatnih 140 godina.!

Po otkriću ove bakterije "Bacillus F" Rusi su ubrzoi počeli da eksperimetišu s miševima, a potom i sa ljudskom krvlju, ali sve to jednom naučniku nije bilo dovoljno.Tako je ruski naučnik Anatolij Bručkov u potrazi za "večnim životom" sam sebi ubrizgao "Bacillus F" bakteriju staru 3.5 miliona godina!

Po njeogivm rečima rezultati ubrizgavanja bakterije su ako mu se veruje na reč, neverovatni!

"Radim kao pas, a uopšte se ne umaram! U poslednje dve godine nisam se ni prehladio! Rezultati eksperimenata s miševima bili su izvrsni, pa sam pomislio da bi bilo zanimljivo isprobati isto na čoveku... Nisam dugo tražio dobrovoljca.Odabaro sam sam sebe"

"Bakteriju smo našli u jednom jezeru, tu je bila više od tri miliona godina. Lokalni ljudi godinama piju vodu iz tog jezera, i gle čuda, žive puno duže nego ostali. Tako sam zaključio da nema opasnosti ako je ubrizgam u sebe.."- izjavio je za za "The Siberian Times", Bručkov.

On priznaje da ovo nije službeni naučni eksperiment, ali čini se da bakterija na njega utiče sjajno.

"Ne mogu profesionalno da objasnim efekte. Ali tvrdim vam da se u za poslednje dve godine nisam razbolio. Nisam osetio nikakve simptome prehlade, nije me ni grlo zabolelo. Možda bih trebao da odem na neku kliniku kod lekara da me detaljno pregledaju i daju svoje lekarsko mišljenje

Bručkov je potvrdio da se u njegovoj laboratoriji još eksperimentiše s bakterijom.

"Moramo da otkrijemo kako ta bakterija usporava starenje. Što drži mehanizam na životu? Kako se to može iskoristiti? " kaže Bručkov.

U dalekom Sibiru ruski naučnici su uvereni da su pronašli lek za produženje ljudskog života, ujedno ovo bi mogloi pojedince moglo da učini ekstremno bogatima ako ikada se razvije ovaj "lek za produženje života"

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala