Najzanimljiviji sajt BalkanaSnafls pas sa dva nosa
On se zove Snafls,i mešanac je nemačkog i belgijskog ovčara. Ovaj pas je već mesecima u azilu  "Dog's Trust" u Glazgovu, psa svi zaobilaze - potencijalni vlasnici.Razlog ovom odbijanju je njegova neobična anomalija on ima dve njuške (nosa)..

Snafls ima dva nosa i on je us tanju da zasebno da pomera svaki "nos" posebno!

Snafls  je u centar  "Dog's Trust"  došao kada ga je predao lokalni šinter.Trenutno se o njemu brine osoblje, ali zbog retkog kongenitalnog defekta već počinje da sumnja da će se Snafls ikada usrećiti u nekoj porodici.Ima samo četiri meseca, a već je promenio četiri doma. Baš nema sreće. Niko ga neće!

„Umesto spojenih nozdrva, ima neku vrstu rascepljenja. Taj defekt na njušci mu daje izgled dva nosa, posebno što svaku nozdrvu može da pomera zasebno! Ovakvu anomaliju  nisam videla u svojoj 20-godišnjoj karijeri“, objašnjava veterinarka Anđela Mekalister.


S obzirom na to da je većina pasa koji su živeli oko njega našla novo utočište, Snafls se više od mesec i po dana, koliko je u skloništu, trudi da privuče pažnju... na drugi, pozitivan način!

„Dovodili su nam i prihvatali smo na stotine pasa svih mogućih oblika i veličina, ali nikada nisam videla nešto poput Snaflsa“, ističe upravnica azila Sandra Loton.

„Šteta što ovaj mužjačić predivne naravi ne može da nađe dom samo zato što misle da je ružan.Možda zaista nije imao sreće sa lepotom poput Lesi, ali ima zlatno srce" rekla je na kraju upravnica.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala