Najzanimljiviji sajt Balkana

  beba bez kože

Džesika Kibler (19) i Džek Šatok (19) iz Warwickshire-a u Velikoj Britaniji, ostali su u šoku, kada je njihova beba došla na svet jer je rođena bez površinskog sloja kože...

i u veoma jakm (po bebu) bolovima!

Beba rođena bez površinskog sloja kože sada ima šest meseci, kada je prevremeno rođena,bebin život bio pod znakom pitanja.Kaiden Jake Shattock rođen je 10 nedelja pre termina, u Notingemskoj gradskoj bolnici, 24. novembra prošle godine

"I tako smo nas dvoje koj imamo samo 19 godina, bez iskustva u odgajanju dece dobili naše prvo dete koje je bilo veoma slabo i veoma bolesno" rekla je Džesika.

"Džek i ja smo plakali, ali čak su i sestre izlazile iz sobe da bi se isplakale zbog misterioznog oboljenja koje je dovelo do toga da se beba rodi bez kože i zbog toga što nisu znale šta nama da kažu i kako da pomognu našoj bebi" pričala je Džesika.

Deset dana mladi roditelji nisu bili u mogućnosti da uzmu svog sina u naručje, a bilo je potrebno šest nedelja da Kejdenu počne da raste koža.

Sada nakon šest meseci, beba je kod kuće sa svojim roditeljima. Pre mesec dana, bebi je trebalo je da joj se presadi koža sa stomaka na desnu ruku. Očekuje se da će biti potrebne još najmanje četiri operacije tokom sledeće godine.

beba bez kože Kada se Kejden rodio, jedino je na licu imao kožu, a od svog rođenja borio se sa raznim bolestima, poput sepse, bronhiolitisa i kongenitalnog herpesa.

Džesika je dodala kako je beba bila tako mala i lepa, i da su ona i Džek samo gledali u nju bez reči ne znajući kako će se brinuti o njoj.

"Doktori su nam dva puta rekli da naš sin verovatno neće preživeti, ali mi smo odlučili da uradimo apsolutno sve što je u našoj moći da mu pomognemo da naša beba preživi " rekla je Džesika prenosi dailymail

Džesika je imala komplikacije sa bubrezima tokom trudnoće, a tri meseca pre nego što je zaista trebalo da se porodi , krvarila je, što je i dovelo do prevremenog porođaja.

Kejdenov slučaj sada ispituju medicinski o ostali stručnjaci širom sveta
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1