Najzanimljiviji sajt Balkana

pokemon goTri oficira kanadske vojske dobila su naređenje da igraju aplikaciju tj video igru "Pokemon go" u vojnim bazama širom te zemlje nakon što su igrači ulazili u zabranjene prostore u potrazi za virtuelnim junacima...

Uljezi u bazama nisu bili strani agenti već fanovi svetski popularne aplikacije "Pokemon go" pokrenute 2016. godine kojom se pokušava doći do što je moguće više virtuelnih karaktera iz igrice.


Prema podacima iz internet prepiske, koja je u posedu kanadske medijske kuće "CBS", rast broja uhapšenih uljeza izazvao je zabrinutost kod vojske.


"Primite na znanje da je baza "Fort Frontenak" istovremeno "PokeDžim" i "PokeStop". Potpuno iskreno ću reći da nemam pojma o čemu se tu radi" naveo je major Džef Monagan iz baze "Kingston".

Najmanje tri oficira iz različitih baza širom zemlje dobili su zadatak da se kreću oko vojne infrastrukture sa telefonima i tabletima radi potrage za virtuelnom infrastrukturom i karakterima iz "Pokemona" .

Na ulazu u bazu jedna žena je uhapšena tokom igre "Pokemon go", a njeno troje djece se penjalo po tenkovima.

Muškarac uhapšen u bazi "Borden" objasnio je da je "samo prikupljao poene igrajući "Pokemon go".Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1