Najzanimljiviji sajt Balkana

Eileen Macken (desno na slici) i njena majka Elizabet

Ajlin Mekin (81) iz Irske izjavila je da nikada nije bila srećnija nego kada je upoznala napokon svoju majku,kojoj je sada 104. godine.!...

Eileen Macken je počela potragu za njom kada je imala svega 19 godina, a prošle godine je stupila u kontakt sa radio-stanicom "RTE Livelin", da bi joj pomogla da pronađe majku. voditelju emisije Džou Dafiju, Ajlin je ispričala svoju životnu priču.

Početkom godine javio joj se stručnjak za utvrđivanje porekla, koji je obavestio da je pronašao njenu majku u Škotskoj.Imajući u vidu njene godine i tarost njene majke, verovatnoća ponovnog susreta majke i kćerke je bila esktremno mala ali Mekin nikada nije odustala od nade. Pošto se pojavila na radiju, stručnjak za utvrđivanje porekla je ponudio da joj pomogne da ostvari svoj naizgled nemoguć san.

Sakupili su dovoljno genetske slagalice da pronađu ženu koju je Mekin tražila. Možda je još neverovatnije je zvučalo da je njena majka još bila živa.! Njeno ime je Elizabet i ona je nedavno proslavila svoj 104. rođendan.!

Dobila je rani i neočekivani rođendanski poklon 11. aprila, kada ju je njena prvorođena ćerka posetila u kući koju deli s jednim od svoja dva sina.

"Otišla sam sa svojom ćerkom i mužem, pokucala na vrata, i gospodinu koji je otvorio vrata rekla da sam iz Irske i da sam našla majku koju sam došla da upoznam", rekla je Mekin.

Žena koju je toliko dugo tražila sedela je u dnevnom boravku, a Mekin je prišla i objasnila joj da je došla iz Irske da je vidi.

"Rođena sam u Irskoj ",bila je oduševljena, nije mi ispuštala ruke,i jako me zagrlila“, rekla je Ajlin.

Izvor:RTS.rs
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1