Najzanimljiviji sajt Balkana


"Bečke linije" (Wiener Linien) su pokrenuli projekat pre par danma, da u bečkom metrou u ovim vrelim letnjim danima vožnja bila što prijatnija za putnike vagone opremljene različitim prijatnim mirisima....

Po njima ovi mirisni vagoni metroa u Beču daće putnicima da još lepšu i ugodniju vožnju

Mirišljavi metro u Beču može biti stvarnost ukoliko putnici prihvate ovaj novi koncept za prijatniju vožnju, posebno u letnjim mesecima.

Vozovi gradskog prevoznika u glavnom gradu Austrije „Bečke linije“ (nem. Wiener Linien), osim što se tokom letnjih meseci neprekidno rashlađuju, odnedavno i mirišu, saopštila je gradska uprava.

Tokom jula će kroz Beč voziti četiri voza sa četiri različita mirisa. Vozovi su prepoznatljivi po brendiranim cvetnim motivima. Mirisi dospevaju rashladnim uređajima u unutrašnjost vozila i ravnomerno se raspoređuju.


Ljubičasta boja ima miris za opuštanje, zelena je energetska i deluje osvežavajuće, narandžasta boja predstavlja takođe svežu notu, a miris roze boje širi pozitivno raspoloženje.

Kako bi vožnja metro linijom U-6 bila prijatnija, "Bečke linije2 su putnicima prošle godine podelile više od 14.000 besplatnih dezodoransa u stiku.

Putnici se mogu odlučiti najkasnije do 31. jula na zvaničnoj internet stranici "Bečkih linija", u kategoriji glasanje za parfem u metrou.

Ako putnici prihvate novine, već narednog leta očekuje ih novi koncept "mirisnih metroa".
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1