Najzanimljiviji sajt Balkana


Slicice fudbalera rusija 2018 (kutije)
Grupa naoružanih kriminalaca je upala u štampariju izdavačke kuće Panini u Argentini i pod pretnjom oružjem, ukrali oko 600 kutija s to jeste, nekoliko stotina hiljada sličica za album Svetskog prvenstva u fudbalu - Rusija 2018.....

Petorica muškaraca upala su u štampariju u gradiću Munro, u predgrađu Buenos Ajresa, i preteći oružjem, naterali zaposlene da utovare više od 600 kutija sa sličicama u njihov kamion.


U svakoj kutiji zapakovano je 1.000 kesica, od kojih svaka kesica sadrži po pet sličica sa fotografijama igrača različitih fudbalskih reprezentacija učesnica Svetskog prvenstva u Rusiji. Tako da ukupan broj ukradenih sličica iznosi tri miliona.

Argentinska policija je potvrdila neobični krađu u sredu.

Kesice sa sličicama u Evropi se prodaju po ceni od 50 evrocenti, što je 60 dolarskih centi po komadu (veleprodajna cena). Policija je saopštila da ukupna vrednost ukradenih sličica iznosi 360.000 dolara


Bezbednosne kamere u štampariji nisu uspele da snime lica pljačkaša, koji se nalaze u bekstvu, pa je njihova identifikacije otežana.

Ostaje nejasno šta lopovi nameravaju da urade sa ukradenim sličicama, iako se pretpostavlja da će one završiti na crnom tržištu po nižoj ceni od zvančne.

Tražnja za sličicama fudbalera raste svugde u svetu, kako se Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018 sve više približava.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1