Najzanimljiviji sajt Balkana

Ilustracija: elektricni automobil
Kori Alen Patrik iz Ostina u SAD pokušao je da ukrade automibil te je razbio staklo i izbacio vozača. Hteo je da brzo da pobegne s ukradenim automobilom, ali nije mogao da ga pokrene....

Patrik je prošle subote napao vozača Bolta EV koji je bio parkiran, i ušao mu u električni automobil. Iako je vozač na početku pružao otpor, kada je napadač razbio staklo i postao još agresivniji, vlasnik vozila zaključio je da se ne isplati poginuti zbog njega, pa je izašao i prepustio mesto Patriku.

Nakon što je neko vreme proveo u automobilu, nespretni lopov je istrčao napolje i počeo da beži, ali nije stigao daleko jer je situaciju pratio muškarac koji je pritrčao u pomoć vozaču i pokušao da "uhvati" Patrika.

Prema policijskom izveštaju, razlog zbog kojeg je lopov pobegao iz automobila bio je taj što nije umeo da pokrene električni aumobil.


Vlasnik dotičnog auta Bolta EV rekao je policiji da je reč o vozilu na koje se ipak treba navići.

Na stranici Electrek specijaliziranoj za teme o električnim vozilima kažu da je Bolt EV jednostavno pokrenuti, ali problem je možda bio što je za pomeranje ručice menjača potrebno pritisnuti jedno dugme na njegovoj strani.

Protiv 28-godišnjeg Patrika podignuta je optužnica za pljačku s fizičkim napadom, za šta u Teksasu može da se dobije zatvorska kazna u trajanju od čak 20 godina.Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1