Najzanimljiviji sajt BalkanaAndrej Klark i njegova devojka Triša sa čekom od 67 miliona funti
Andrew Clark (51) iz Velike Britanije osvojio je nedavno na lutiji neverovatnih 76 miliona funti!. Ali umalo da nije ostao bez glavne premije tj. lutrijskog dobitka....

Andrej je uplatio loto listić, te ga je ostavio u svom kombiju i gotovo zaboravio na njega. Tako se sada već dobitni listić lutrije u njegovom kombiju "vozao" punih šest nedelja!

"Moja devojka Trisha Fairhurst (51) me stalno gnjavila da ga proverim loto listić" priznaje Andrej. Nakon što je saznao da je dobio milione kupio je kuću i dva nova oautomobila.

Kaže da će novac od loto dobitka podeliti s 20-ak članova svoje porodice

"Triša ima ćerku s posebnim potrebama i ona će sada imati baš sve što joj treba. Ja imam troje dece i troje unučadi pa će novac svakako dobro doći. Osim toga planiram otići u prevremenu penziju" izjavo je britanskim novinarima Andrej.

Venčanje s Trišom koju je upoznao na internetu, zasad ne planira. Ispričao je i kako je izgledao trenutak kada je shvatio da je dobio na lotu.

"Bilo je oko 20 sati i gledali smo televiziju. Moja rođaka Luis me podsjetila da bi mogao otići u kombi i pogledati lutrijske listiće. Otišao sam do kombija i izvukao celi bunt." kazao je Andrej...

Te dodao:
"Pogledao sam sve listiće i shvatio da sam osvojio 76 miliona funti!. Potom sa pozvao sam Trišu, ali mi nije poverovala odmah" kazao je na kraju srećni dobitnik lutrije Klark Andrej za medije u Britaniji.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala