Najzanimljiviji sajt Balkana

mars vanzemaljska statua
Planeta Mars nastavlja da iznenađuje NLO i lovce na vanzemaljce širom sveta, koji u uvereni u to da je Mars nekada u davnoj prošlosti bio naseljen. NLO lovci tvrde da su uočili misterioznu "veštačku" strukturu -"statuu" na Marsu.!
 ...

Preciznije, kažu da su primetili "statuu vanzemaljskog boga" na Marsu na slikama koje je NASA postavila u svojim online arhivama, zahvaljujući  NASA roverima Curiosity i Opportunity

Tako da smo u mogućnosti  kao čovečanstvo da istražimo misterioznu planetu Mars kao nikada ranije.

Uprkos činjenici da smo mnogo toga naučili o Marsu, da je to bila planeta mnogo slična Zemlji, sa rekama, jezerima, okeanima, pa čak i atmosferom, postoje mnoge misterije koje još nisu rešene i čekaju da budu otkrivene.

Video objavljen od strane YouTube korisnika UFOvni2012 pokreće niz pitanja o određenim karakteristikama na površini Marsa.

Ali, da li je to zaista dokaz da su vanzemaljci sleteli na Mars? Ili je ova slika samo još jedna od bezbrojnih slika sa Marsa koja samo izgleda kao nešto poznato, zbog toga što se naš mozak poigrava sa nama?

Ako pitate dr Džona Brandenburga, bivšeg zaposlenog u NASA-i, na Marsu postoji mnogo više od onoga što nam je rečeno, a NLO lovci i lovci na vanzemaljce koji tvrde da su uočili veštačke strukture na Marsu nisu ludi.

Dr Džon Brandenburg, plazma fizičar koji je diplomirao na UC Davis i koji je imao istaknutu karijeru kao naučnik, tvrdi da je život na Marsu namerno uništen nuklearkama: "

Otkriveno je da se ksenon sa Marsa vrlo sličan komponenti u Zemljinoj atmosferi koju su proizveli programi nuklearnog oružja na Zemlji, kako testiranje hidrogenske bombe, tako i proizvodnja plutonijuma, koji uključuju velike količine fisije sa brzim neutronima.


Utvrđeno je da ksenon na Marsu može biti otprilike mešavina od 70% ksenona nuklearnog testiranja, pomešano sa 30% prirodnog Zemljinog ksenona, što ukazuje na to da je ksenon na Marsu bio sličan Zemljinom pre velikog nuklearnog događaja koji je to dramatično promenio."

Međutim, Albert "Bert" Njutn Stublebin III, major general američke vojske čija je aktivna karijera trajala 32 godine, takođe je govorio o Marsu i tome šta je zapravo tamo.

Albertu "Bertu"“ Njutnu Stublebinu se pripisuje redizajniranje američke vojne obaveštajne arhitekture tokom njegovog vremena kao komandanta generala Američke vojne obaveštajne i bezbednosne komande (INSCOM) od 1981 do 1984. godine, nakon čega se povukao iz aktivne službe.

Prema rečima generala Stublebina:
"Postoje strukture na površini Marsa. Reći ću vam da postoje strukture ispod površine Marsa, koje ne mogu videti Voyager kamere koje su išle tamo 1976. godine. Takođe ću vam reći da postoje mašine na površini Marsa i postoje mašine ispod površine Marsa u koje možete gledati, možete detaljno razmotriti, možete videti šta su, gde se nalaze, ko su i mnogo detalja o njima." – Dolan, Ričard. NLO i nacionalna bezbednost: Njujork: Ričard Dolan


Gore navedene izjave vas zaista navode da se zapitate da li je zapravo moguće da je neka vrsta inteligencije postojala na Marsu u dalekoj prošlosti, i kako na kraju krajeva ne mora sve biti pseudonauka.

Zbog toga je sledeća slika, koja je napravljena na Marsu, smatrana jednim od mnogih dokaza koji dokazuju da je površina Marsa prekrivena drevnim ruševinama nekadašnje velike drevne civilizacije.

Pogledajte uslikanu originalnu sliku NASA-e uz pomoć marsovih rovera pa sami prosudite (gornji desni ćošak slike): https://mars.jpl.nasa.gov/msl-raw-images/msss/01452/mcam/1452ML0071850040602948E01_DXXX.jpg

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala