Najzanimljiviji sajt Balkana


Sama ideja da su drevni vanzemaljci stvorili ljudsku civlizaciju fascinira bezbrojne autore i istraživače već decenijama unazad. I dok naučnici smatraju da je to tj takva tvrdnja apsurdna, nebrojeni dokazi,...

pronađeni širom sveta ukazuju na suprotno - postojanje vanzemaljaca.?!

Možda je najvažnija veza između uspona civilizacije i vanzemaljskih bića prisutna u istoriji, skrivena u drevnim rukopisima i glinenim pločicama, koje su opstale hiljadama godina.

Primer je za to drevni sumerski popis kraljeva koji opisuje kraljeve koji su vladali Zemljom ukupno 241.200 godina, od kada je prvobitno kraljevstvo sišlo s neba.?!

Stručnjaci smatraju da nije sve što je zapisano na sumerskom popisu kraljeva stvarno, tvrdeći da je reč o mešavini praistorijskih i mitskih zapisa, koji govore o bogovima koji su vladali zemljom, uživajući u neverovatno dugim vladavinama.

Ako proputujemo pola sveta, od drevne Mesopotamije do Amerike, pronaći ćemo svetu knjigu drevnih Maja Popol Vuh, koja opisuje bića koja su stvorila čovečanstvo.

Kreatori naše rase u svetoj knjizi se nazivaju "stvoritelji, bivši, dominatori, oni – koji izazivaju, oni – koji – daju , lebde nad vodom kao svetlost dana..."


Alfred Worden, bivši astronaut i član misije Apollo 15 rekao je nešto zanimljivo o vanzemaljskom životu, dok je govorio u intervjuu za Good Morning Britain.

Al Worden američki je astronaut i inženjer koji je bio pilot zapovednog modula za lunarnu misiju Apollo 15 godine 1971. Jedan je od samo 24 čoveka koji su odleteli na Mesec.

Bivši astronaut također je uvršten u Ginisovu knjigu rekorda kao "najizoliraniji čovek" za vreme svog samostalnog boravka u zapovednom modulu Endeavour.

Dok je govorio za Good Morning Britain, Wordena, astronauta koji je letio oko Mjeseca 75 puta i proveo šest dana u orbiti oko Meseca, pitali su veruje li da su vanzemaljci stvarni to jest, da postoje.

Odgovor je verovatno iznenadio sve koji su gledali intervju.

Bivši član Apolla 15 rekao je da ne samo da su vanzemaljci stvarni nego da su došli na Zemlju u dalekoj prošlosti i stvorili našu civilizaciju te da ako tražimo dokaze, sve što treba da učinimo jest da pogledamo drevnu sumersku književnost.

“Mi smo vanzemaljci, a zapravo mislimo da su oni neki drugi. Ali mi smo ti koji su došli odnekud drugo jer je neko drugi morao preživeti, a oni su ušli u male svemirske letelice i onda došli ovamo, sletjeli i stvorili civilizaciju na planeti Zemlji… Ako mi ne verujete, nabavite si knjige o drevnim Sumeranima i pročitajte što su imali da kažu. Odmah ćete shvatiti”, zaključuje Worden
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1