Najzanimljiviji sajt Balkananazca vanzemaljske mumija pronađena u Peruu
Misteriozne "vanzemaljske mumije" iz Nazca (Naska)  u Peruu od 2017. godine  kada su pronađene, privlače veliku pažnju ufologa, kao i teoretičara zavere su ustvari humanoidi sa 23 para ljudskih hromozona, ali sa potpuno drugačijom anatomijom tela!...

Ovo je najnovija analize koje su ruski naučnici obavili na uzorcima tkiva jedne od "vanzemaljskih mumija" iz Naska visoravni, otkrivenih 2017. godine na peruanskim Naska linijama dale su preliminarne rezultate, prenosi ruski portal RT

Ostaci bića ("vanzemaljaca") sa izduženim licem i samo tri prsta na ruci, nazvanog Marija, pripadaju humanoidu sa 23 para hromozona.

Veruje se da potiču iz 5. veka pre nove ere, odnosno čitav milenijum pre nego što su Evropljani otkrili Ameriku.

Konstantin Korotkov, profesor na Nacionalnom istraživačkom univerzitetu u Sankt Peterburgu, i Natalija Založnaja, radiolog i stručnjak za kompjuterizovanu tomografiju na Međunarodnom institutu za biološke sisteme, koji su tkivo iz Perua doneli u Rusiju i analizirali ga, veruju da bi Marija mogla biti predstavnik neke rase koja je evoluirala mnogo pre nas, "možda i hiljadama godina ranije"?!


Profesor je izneo i hipotezu da je rasa "humanoidinih bića" nestala usled poplava ili udara komete.

Tim naučnika sada poredi Marijinu strukturu sa strukturom ljudi u Južnoj Americi, Africi i drugde.

"Trenutno vršimo detaljnu analizu da vidimo da li se položaj svih hromozoma, svih aminokiselina poklapa sa našim", rekao je Korotkov za Mir 24.

Rendgen i kompjuterizovana tomografija pokazali su da Marija ima drugačiju građu rebara u odnosu na ljude, iako "kobilica" u gornjem delu i dosta polukružnih rebara koji čine zaštitni koš za unutrašnje organe podsećaju na ljudske.

"Jasno vidimo konture traheje i bronhija, srca i komora – možemo čak da razaznamo i oblik zalistaka. Takođe, jasno možemo da vidimo konture dijafragme, jetre i slezine", istakla je Založnaja.

Naučnici su otkrili i da je mumija balsamovana belim prahom kadmijum hlorida, antibakterijskim sredstvom koje je sačuvalo Mariju do današnjih dana.

Rusi sada sarađuju sa peruanskim kolegama ne bi li dešifrovali genom i DNK kod, navodi Mir 24.

Nadaju se da bi jednoga dana mogli da ubede vlasti da se mumija kompletno prebaci u Rusiju.

Profesor Korotkov je u Peruu video još četiri mumije pored Marije.

Sve su bile muškog pola sa 23 para hromozoma, baš kao i mi. Međutim, "„iako izgledaju kao ljudi, one to nisu. Njihova anatomska struktura je drugačija"?!, objasnio je Korotkov.

i

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala