Najzanimljiviji sajt Balkana

Ilustracija: avionska pista

Navdip Sing Randava(31) iz Velike Britanije ostao je bez posla jer se malo poigrao automobilom tako što je vozio BMV M6 brzinom većom od 230 kilometara na sat po londonskom aerodromu "Hitrou"...

Randava je radio kao osoba koja parkira automobile korisnika aerodroma, pa je odlučio da se malo zabavi vozeći automobil po aerodromskoj pisti velikom brzinom.

Zbog svog postupka je kažnjen oduzimanjem dozvole, od koje mu, na žalost, zavisi posao.Kako izveštava Fox News, sudija je odluku da mu oduzme vozačku dozvolu doneo u njegovom odsustvu, a Randava je pokušao pismenim putem da se opravda.

Pored oduzimanja dozvole, Navdip je dobio i novčanu kaznu u iznosu od 650 funti.U svom opravdanju brze i nedozvoljene vožnje, Randeva je naveo da nije mogao da odoli, jer nije video mnogo staza kao što je ova pista, ali sudija nije uvažio opravdanje, uzevši u obzir činjenicu da je Randeva već par puta kažnjavan.

U trenutku kada je zaustavljen, policiji je rekao da prolazi kroz težak razvod i da se bori s depresijom.

"Žalim zbog mog ponašanja na putu. Trenutno prolazim kroz razvod, moj brak se raspada i u teškoj sam depresiji", navodno je napisao u pismu koje je dostavljeno sudiji.

"Izgubio sam posao, borim se s finansijskim problemima i moje ponašanje prema samom sebi nije dobro", dodao je prestupnik.

Na kraju je ponovio da mu je žao i zamolio za oproštaj zbog svog ponašanja.

"Radim na aerodromu kao čovek zadužen za parking i ako ostanem bez dozvole neću imati ni posao", rekao je Randeva.

Njegove molbe su odbijene, pa će Randava morati da nađe neki posao za koji mu ne treba vozačka dozvola
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1