Najzanimljiviji sajt Balkana

Na severozapadu Argentine jedan sudija iz provincije Salta zabranio je navijaču fudbalskog tima Boke Juniors odlazak na utakmice  sve dok ne plati zaostale alimentacije svojoj bivšoj supruzi....

"Optuženi Hugo Federiko Suarez ne sme da posećuje utakmice Boke Juniors sve dok ne plati ceo iznos zaostalih alimentacija" stoji u službenom saopštenju suda koje je objavio Argentinski fudbalski savez.


"Optuženi nije uplaćivao alimentaciju poslednjih godinu dana što je navelo njegovu bivšu suprugu da podigne tužbu" izjavila je za Rojters Silvina Karer, advokatica koja učestvuje u ovom sporu.


Karer je rekla da su odlučili da pokrenu spor nakon što je videla kako Suarez, uprkos nestalnom prilivu novca, u svojoj privatnoj kolekciji ima veliki broj Bokinih dresova i suvenira.

Osim što ne sme da posećuje utakmice Boke Juniors, Hugo Federiko Suarez ne sme da odlazi ni na koncerte čileanske pevačice Mon Lafert, za čiji je nastup u Buenos Ajresu već imao kupljenu ulaznicu i avionsku kartu.

"Ovo je prvi put da smo pokrenuli ovakav postupak, što može postati moćan alat protiv ljudi koji nisu svesni da bi im vlastita deca trebalo da budu ispred svega drugog" izjavila je Karer.

izvor:Zanimljivostidana.comZbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1