Najzanimljiviji sajt Balkana

Coronavirus virusLitvanski mediji nedavno su objavili bizarni slučaj muškarca koji je svoju ženu zaključao u kupatilu te je odbio pustiti napolje, verujući da je njegova supruga možda zaražena smrtnosnim  koronavirusom...

U sredu, 26. februara, oko 20:35 sati, policija u Vilniusu, Litvanija, primila je hitan poziv od žene u gradskom kvartu Antakalnis, koja je molila policajce da dođu jer njen suprug i dva odrasla sina su je zaključali u kupatilu njihove kuće


Na mesto poziva bila je upućena policijska patrola, ali kada su stigli na lice mesta, brzo su shvatili da to nije porodični spor ... Muž je  rekao policiji da je svoju ženu zaista zaključao u kupatilu, ali samo da se spreči da se cela porodica ne zaraz smrtnosnim koronavirusom.?!


Dobili smo poziv da su muž i dva odrasla sina zarobili ženu u kupatilu nakon što im je rekla da je moguće da se zarazila koronavirusom “, rekao je novinarima portparol nacionalne policije Ramunas Matonis.

Jer dotična nemenovana, žena je nedavno putovala u Italiju, gde je stupila u kontakt sa Kinezima, i rekla mužu da se brine da je možda zaražena koronavirusom.

Umesto da uteši supružnika, muškarac ju je posle razgovora sa lekarem kojeg je pozvao i ispričao o svojim strahovima. Lekar je savetovao nemennovanog litvanca da izoliše ženu, pa su je on i njegovi sinovi to i uradili, jednostavno su je zaključali u kupatilo kuće!

Nije bilo nasilja kako tvrde policajci, žena nije podnela žalbu, pa je policija samo pozvala hitnu pomoć da bi je žena odvela na testiranje na koronavirus.

Pokazalo se da su muževe brige bile neutemeljene, jer je žena bila na testu za virus Covid-19 odnosno na koronavirus negativna.Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1