Najzanimljiviji sajt Balkana

Ilustracija: ljubavni par
Američki student medicine Filip Kviri (37) je zbog grubog seksa sa jednom devojkom koju je upoznao na društvenoj mreži "Tinder" završio na sudu..... Kviri osuđen je za nedolično ponašanje i njegovo ime ubačeno je u registar seksualnih prestupnika....

Gospođicu X, Kviri je upoznao na Tinderu, a već na drugom sastanku su imali seks, koji je za nju bio pregrub. te je odlučila da presavije tabak i tuži Kvirija, jer joj je pregrubo dirao grudi nakon čega su joj ostale modrice, prenosi Telgraph.co.uk.

Ona je na sudu izjavila da ju je Kviri tokom seksa grabio za grudi i vukao ih, i to toliko jako da su joj ostale masnice. Iako je ona pristala na seks, izjavila je da mu je izričito rekla da grudi ne sme da joj pipa.

Devojka je dodala da je on upotrebio prekomernu silu čime joj je pričinio veliku bol i ostavio modrice, iako mu je ponavljala tokom seksa da prestane to da joj radi.

Obećavajuća karijera u medicini sada je Kviriju urušena jer je upisan u registar seksualnih prestupnika u kojem će njegovo ime ostati narednih pet godina.

"Trpela sam veliki bol. Bio je pregrub. Ništa slično nisam doživela u životu. Nikada nisam osetila toliki bol u grudima " rekla je devojka.

Advokat Kvirija Dejvid Stinson rekao je da u tužbi nema dovoljno dokaza koji potvrđuju navode devojke, te da mu nije jasno zašto je sudija doneo odluku da osudi mladića.

"Ona mu je tražila da bude nežniji, a ne da joj uopšte ne dira grudi" izjavio je advokat studenta.
Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala