Najzanimljiviji sajt Balkana


Ilustracija: trudnica stomak
Britanka Keri Alen i njen najbolji drug, homoseksualac Ali Tomson,uz piće priznali jedno drugom da ne mogu da dočekaju da dobiju potomstvo pa su skovali su plan.....

Proučili su načine veštačke oplodnje i opredelili se za metodu "uradi sam": tako što će Keri ubrizgati Alijevu spermu. Jedina oprema koju su koristili bio je plastični špric i plastična kutija za čuvanje hrane iz supermarketa.


Dvadesetdevetogodišnja Keri je ostala u drugoj stanju, ali su posle 19 nedelja saznali da je bebino srce prestalo da kuca i u maju 2017. rodila je mrtvo dete

Nisu se obeshrabrili, već su ponovo primenili istu taktiku. Ovoga puta Keri je iznela trudnoću do kraja i 23. maja rodila se devojčica Lana.

"Oboje smo dugo čeznuli da postanemo roditelji, a kada sam ugledala Lanu, srce mi je bilo puno " kaže Keri, koja s Alijem živi u Berviku na reci Tvid (severna Engleska).


Ali (27) radi kao barmen, a Keri je pre trudnoće bila zaposlena u "Burger kingu", gde su se i upoznali i odmah "kliknuli". Od 2014. žive zajedno, a nakon duge noći uz piće Keri, koja nije imala partnera, shvatila je da bi Ali bio savršen otac.

"Bio je dobar, zabavan i rekao je da bi jednog dana želeo da postane otac, zašto to onda ne bismo uradili zajedno?

Keri kaže da je sat i po ležala s nogama naslonjenim na uglavlje nakon što je sebi ubrizgala Alijevu spermu, jer "taj položaj olakšava začeće". Posle četvrtog pokušaja u maju 2017. ostala je u drugom stanju, ali je rodila mrtvu bebu.

"Bili smo veoma nesrećni, jer su nam se snovi raspršili " kaže Keri.

U avgustu prošle 2017 godine ponovo su pokušali. Odmah je zatrudnela, a devet meseci kasnije rodila se Lana Alen-Tomson.

Bila je savršena. Kada sam videla kako je Ali gleda, shvatila sam da smo uradili pravu stvar." kazala je na kraju Keri

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1