Najzanimljiviji sajt Balkana

eksplodirala joj glava tokom zahvata

Žena iz Indije poginula je u bolničkom krevetu kada se desila eksplozija u njenim ustima tokom ispiranja želuca. Šila Devi (40) primljena je u bolnicu...

nakon što je popila nepoznati otrov. Tokom zahvata je došlo do burne hemijske reakcije, ženi je "ekslodirala glava", a sigurnosna kamera snimila je vatru i dim kako se diže iznad postelje.

Šef medicine bolnice u Aligaru, u državi Utar Pradeš, saopštio je da se "incident" dogodio dok su lekari crevom izvlačili otrov iz stomaka pacijentkinje, kao i da je telo poslato na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok eksplozije.

"Postoji šansa da je uzela tablete sa aluminijum fosfatom koji oslobađa fosfin, aluminijum oksid i druge gasove koji su jako zapaljivi u kontaktu sa želudačnom kiselinom i vlagom u vazduhu" objašnjava doktor Zaidi i dodaje da ovako nešto nikada nije zabečeženo u istoriji medicine, te da je zato potrebno obaviti istraživanje
Šef lokalne policijske stanice Nareš Kumar Sing kaže da je Šila Devi nađena bez svesti nadomak obližnjeg sela i da se u izveštaju patologa navodi da je kozumirala neku vrstu otrova.

Daljom analizom će se utvrditi koja je supstanca bila u pitanju.

Izvor:.novosti.rsDodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1