Najzanimljiviji sajt Balkana

shirley curry najstarija gejmerka (igrač video igara)

Veliki broj osoba voli da igra online video igre ali u tu grupu teško nekako možemo uklopit bake. One su te koje su zadužene najbolje kolače, zimnicu za čuvanje unuka itd... Međutim, iste te bake mogu biti dobr igrači video igrica - gejmeri...

žestoki protivnici u svetu online video igara a najbolji dokaz toga je Širli Kari.

Ova bakica je najstarija gejmerka na svetu, a proslavila se nakon što je na Jutjubu objavila video na kojoj je pokazala kako igra popularnu igricu "Skyrim". Skoro preko noći, njen inboks je bio preplavljen porukama, a njen video ubrzo je postao viralan.

Tolika pažnja u početku ju je uplašila, ali nakon početnog šoka i iznenađenja zbog tolike popularnosti, sela je za računar, otvorila sve imejlove (bilo ih je oko 11000) koje je primila i započela je sa odgovaranjem."Kada sam shvatila kakve komentare dobijam, postalo mi je sve vrlo zabavno. Neki od njih bili su stvarno dirljivi, a kako je vreme prolazilo i kako sam nastavila da primam pozitivne komentare od istih ljudi počela sam i da se vezujem za njih. Neki od tih komentara su me stvarno rasplakali, a neki su bili toliko smešni da sam se danima smejala. Svi su bili tako slatki prema meni!"rekla je ona.Iako nije želela svu tu pažnju pridružila se Jutjubu kako bi pratila razne gejmerske kanale koji su je zanimali. Vitalana vremešna bakica Shirley Curry video igrama je počela da se bavi u svojim devedesetim, a ukus u odabiru igrica joj je besprekoran!

Ona Igra razne igrice poput: "Ark: Survival Evolved", "Fallout 4“ i "No Man’s Sky" Pre njene instant slave, provodila je dane isčitavajući naučno fantastične romane, a danas dane većinom provodi igrajući online video igre.

Tokom dana ona snima videe za svoj youtube kanal i dopisuje se sa fanovima. Iako su komentari većinom pozitivni, naravno da je bilo i negativnih.

Širli je odgovarala i na takve komentare u početku, ali sada je ipak postala malo selektivnija i odlučila je da neće da troši vreme na te stvari.

Njena inspiracija za bavljenje gejmingom potiče iz činjenice da redovno igra igrice sa unučićima, a ima ih ukupno 9. Njeni unuci imaju tu sreću da uživaju u igranju sa bakom, a sada sličnu privilegiju imaju i internet korisnici.

izvor:Lolamagazin
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1