Najzanimljiviji sajt BalkanaAlena Kravčenko iz Odese ima jako dugu kosu
Alena Kravčenko(33) iz Odese u Ukajini, verovali ili ne nije se šišala punih 28 godina,zbog toga njena kosa je ekstremno duga! Ova uspešna je poslovna žena i majka, šestogodišnje bliznakinje Velerija i Miroslava....

ima neverovatnih 1,8 metara dugu kosu!

Zbog njene ekstremno duge kose kažu da liči na pravu Zlatokosu. Kako ona kaže tajna u održavanju njene kose ta da je pere jednom u tri nedelje

"Volim svoju dugu kosu i volim da brinem o njoj. Međutim, ne perem je često, jer mislim da proizvodi koje koristimo nisu dobri za nju i mogu da je istanje. Najviše volim prirodan izgled kose, a prirodna ulja joj pomažu da izgleda najbolje" rekla je ona.
Alena Kravčenko ima kosu od gotovo 2 metra
Alena se bavi organizovanjem dečijih zabava, a voli kada je porede sa Zlatokosom.

"Obično volim da držim kosu vezanu u punđi, ali kada je pustim privlačim veliku pažnju i ljudi se često fotografišu sa mnom i zovu me Zlatokosa, što je za mene velika čast. Mislilm da me ovo čini jedinstvenom" kaže ona.


Alena se samo jednom ošišala u životu i to kada je imala pet godina, a ističe da je njena majka Angela (54) oduvek verovala da je duga kosa važna za ženu.
Alena Kravčenko kosu ne šiša punih 28 godina
"Otkad znam za sebe, moja majka je pričala da lepota jedne žene zavisi od njene kose. Tokom godina sam shvatila da je u pravu, jer u svetu nema ništa lepše od žene sa prirodnom kosom " kaže mlada Alena.

Osim punđi, Alena često nosi i pletenice, a kosu pusti da se odmori samo vikendom i tokom praznika.

Sada se sprema da po prvi put ošiša i svoje ćerke, ali ističe da se nada će njene ćerke naslediti ljubav prema dugoj kosi. Ipak dodaje, da će njene devojčice biti slobodne da same izaberu da li žele da do kraja života neguju duge kose.

Izvor:Telegraf.rs

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala