Najzanimljiviji sajt BalkanaSabrina Abu-Obeid uspela je da fizura joj menja boju
Ovaj zanimljiv,neobičan,  video sa farbanjem (bojenjem) kose odnosno frizurom koja menja boju
definitvno će se dopasti ženskoj populaciji i verujemo da će ga mnoge ženske osobe isprobati. Devojka Sabrina Abu-Obeid, je postavila sada već viralni video u kome se pohvalila frizurom koja menja boje....

zavisno o tome pod kakvim svetlom stoji! Dok je u ovaj prošli utorak je objasnila kako je to postiglada joj frizura menja boju!

Sabrina je jednostavno greškom ispraznila kompletan sadržaj staklenki u kojima su se nalazile ultraljubičasta boja i takozvani pastelizator (smesa koja kosi daje pasteliziranu notu), pa kada je shvatila da je boja koju je želela naneti na kosu  još uviek pretamna, u zdelicu je umešala i beli regenerator.

Sve je ostalo bila standardna procedura farbanja kose, a dobijeni rezultat je mora se prizanti veoma orginalan,  zanimljiv ,neobičan ! I naravno verujemo da će ovaj video mogim frizerskim salonima poslužiti kao dobra ideja za proširenje usluga i dodatnom zaradom ;)


Ovim videom su se oduševili mnogi širom sveta naročito ženska populacija i brojne slavne ličnosti, poput Sofije Vergare, Bama Margere i Shaquillea O'Neala, i drugih!

U nastavku pogledajte najpre prvi video  kako to izgleda kada kosa menja boju a potom i ovaj novi u kom Sabrina objašnjava kao je došla do frizure koja menja boju!


Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1