Najzanimljiviji sajt Balkana


Oksana Košeljeva ruskinja vukla tramvaj

"Russia Today" navodi da bi ovaj neobičan podvig ruskinje mogao biti uspisan kao novi sportski rekord u Rusiji. Ruskinja Oksana Košeljeva, koja ima 79 kilograma, uspela je da povuče tramvaj koji je težak 17 tona!...

Sa tramvajom kao "tovarom na leđima" od 17 tona ova ruskinja je uspela da pređe pet metara, što je najverovatnije novi rekord.

"Emocionalna snaga je važna. Trebalo bi sami da znate da li vam je potrebna ili ne. Ako mislite vam ne treba, nećete uspeti u ovakvim izazovima“, izjavila je ova dizačica tereta iz mesta Irkutska u Sibiru za ruski sajt  IRK.ru.

Oksana planira da joj naredni poduhvat  bude vučenje aviona koji je težak 20 tona, što bi je upisalo u Ginisovu knjigu rekorda.

Međutim, pogodnog aviona za to još uvek nema, pa se "čelična sportiskinja“ iz Sibira nada da će ga naći na narednom aeromitingu u Tajmenu, još jednom sibirskom gradu.

"Pripremala sam se za avion, ali sam završila sa tramvajem. Nije bilo teško, moram priznati. Trebalo je da bude duža staza, ali to ćemo srediti sledeći put. I biće dva tramvaja, tri, četiri" kazala je u intervjuu Košeljeva.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala