Najzanimljiviji sajt BalkanaAstronaut uslika nlo iznad Zemlje svemir svemirska stanica

Oni koji veruju u vanzemaljce veruju da je ovom fotografijom američki astronaut Skot Keli, koji boravi već godinu dana na Međunarodnoj Svemirskoj Stanici (ISS) "pokušao da (po)kaže svetu da vanzemaljci zaista postoje", ali da pritom ne kaže ništa direktno i bez nekih izjava..


Jer kako neki tvrde NASA pokušava da sakrije istinu o postojanju vanzemaljaca celom našem čovečanstvu .

Astronaut Keli je tvitovao sliku i okačio na svoj Twiter nalog sliku Indije, napravljenu 300 kilometara iznad Zemlje, sa porukom "Dan 233. Bila jednom zvezda iznad južne Indije. Laku noć sa svemirske stanice!

Međutim, NLO lovci na vanzemljace i istraživači su ubrzo uočili neobičan objekat u gornjem desnom uglu fotografije.

Korisnik sa You Tube kanala Sonofmabarker je postavio snimak u kom komentariše ovu fotografiju: "Astronaut Skot Keli je tvitovao ovu fotografiju koju je napravio sa Međunarodne svemirske stanice iznad Indije. U gornjem desnom uglu fotografije se može uočiti veliki objekat sa svetlima na obe strane. Teško mi je da poverujem da Skot Keli nije uočio taj objekat kad je tvitovao fotografiju".

NLO istraživači i lovci na vanzemljace, satima posmatraju NASA-inu kameru koja emituje uživo program to jeste ono što se vidi sa Međunarodne svemirske stanice, tvrde da već mesecima uočavaju čudne NLO-e i svetla koja kamera snima

Opet, neki tvrde da je ovo (slika astronauta Skota Kelija) najverovatnije samo odsjaj u objektivu kamere ili samo još jedan od objekata međunarodne svemirske stanice.

"Bilo bi teško poverovati da Skot Keli nije i sam primetio ovo na fotografiji kada ju je postavio na Tviter. Taj objekat baš štrči. Hvala ti Skot što si poslao ovu fotografiju na Zemlju" jedan je od komentara upućen čuvenom astronautu koji voli da pokazuje svetu kako naša planeta izgleda iz drugog ugla.

Ovo nije prvi put da teoretičari zavere na fotografijama iz svemira primećuju vanzemaljce i da tvrde da oni konstantno nadgledaju rad Međunarodne svemirske stanice.

Na kraju i sami pogledajte šta je u pitanju NLO, foto anomalija ili odsjaj kamere:

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala