Najzanimljiviji sajt Balkana

Ilustracija: Rajaner aviokompanija
Zanimljivo je da i u doba tehnologije 21.veka se može desiti da jedan avion zaluta i spusti se na pogrešan aerodrom! Putnici u avionu kompanije "Ryanair" na letu iz Memingena za Banjaluku ...

bili su neprijatno iznenađeni kada su u sleteli u Zadar.!

Prema pisanju lokalnih medija, službenici banjalučkog aerodroma petnaestak minuta uopšte nisu znali gde se avion „Rajanera“ nalazi.

Muškarac koji je čekao svoje prijatelje je ispričao da mu je rečeno da je avion sleteo u Zadar zbog magle u Laktašima, jer je u tom gradu navodno baza kompanije.


Kako se navodi, jedan od putnika je pozvao aerodrom u Nemačkoj, gde mu je rečeno da je avion sleteo u Banjaluku, ali nakon što je on rekao da je avion u Zadru, veza je prekinuta.

Nakon nekoliko minuta putnika su zvali sa aerodroma, pa mu je rečeno da je avion sleteo u Zadar zbog kvara na mašini, a da je taj aerodrom bio najbliži.

Takođe neki navode da  postoji i mogućnost da se pilot zbunio te je tako "promašio" aerodrom

Putnicima je rečeno da mogu koristiti taksi do Banjaluke uz naknadu od 100 evra ili da sačekaju daavio komapnija "Rajaner" organizuje prevoz autobusima do Banja Luke.Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1