Najzanimljiviji sajt Balkana


Zaposednuta i ukleta lutka Dejzi iz Perua
Žena tvrdi da je njena lutka ukleta i zaposednuta te da je bila ljubomorna i da je prebila njenog dečka tako agresivno, da ju je ostavio.?!...

Žena identifikovana samo po svom prvom imenu Berliz iz Perua, navodi da je lutka "Dejzi" (engl. Deisy) čak okrznula svoje lice u besu.


Berliz tvrdi da lutka može da se kreće sama od sebe i pravi nestašluke, delujući kao da još ljudi hoda po kući. Ona dodaje da Dejzi ima moći kao poltergajst (duhovi koji pomeraju stvari), što joj omogućava da obara stvari, prenosi  britanski Mirror

Berliz je izjavila za lokalne medije da joj je majka poklonila jezivu lutku za Božić, ali onda je, jednog dana, igračka odjednom izgubila većinu svoje kose kada je odlučila da je stavi u plastičnu torbu.

Ona je dodala da je planirala da je smesti okrenutu ka zidu, ali pošto se probudila, otkrila je da je lutka okrenula glavu i gledala direktno u nju. Potom su počele da se ređaju bizarnosti.

"Jednog dana se ukazala jasna svetlost i Biblija je pala sa televizora. Počela sam da plačem i svetlost se ugasila. Tada sam primetila senke svuda oko mene" navela je ona 
Lutka Dejzi  je zaposednuta i ukleta?
"Imala sam samo 18 godina i tata me je zagrlio. Kada su ponovo uperili svetlost na moje lice, otkrili su da sam prekrivena ožiljcima" saopštila je ona.


Ona tvrdi da je lutka primorala njenog dečka da je ostavi, jer ga je "tukla", dok je spavao. Berliz je objasnila da se ista stvar dogodila njenoj rođaki, koja je otišla da prilegne u njenu sobu, ali je takođe pobegla od napada lutke Dejzi

Mlada Peruanka, koja je u međuvremenu postala majka, odlučila je da izbaci lutku iz kuće, kako se ništa loše ne bi dogodilo bebi. Isto tako je rešila da nabavi crnu mačku kako bi "neutralisala" negativnu energiju koja je ostala posle lutke, ali je suviše uplašena da je baci.

Prema navodima rastresene žene, vidovnjak joj je rekao da su mačke izuzetno osetljive na energiju, kao što Berlizina ljubimica radije leži ispod stolice gde je lutka čuvana, nego na njoj.

Ova lutka podseća na "Čakija", junaka Čarlsa Lija, koji je glavni negativac serije filmova "Dečija igra".

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1