Najzanimljiviji sajt Balkana

Ilustracija: trudnički stomak
70-godišnja meksikanka Maria de la Luz iz Mazatlana koja već ima sedmoro dece, tvrdi da je trudna i da nosi svoje osmo dete! Ako se ovo ispostavi kao tačna vest ....

ona bi mogla da postane najstarija porodilja u istoriji čovečanstva! 
Naravno pod uslovom i da se baka "porodi" za tri meseca kada je i termin za "porođaj"

Ona je izjavila kako ima slike s pregleda ultrazvukom, a iako ne želi da otkrije nikakve detalje o trudnoći. Uključujući i to da li se podvrgla postupku veštačke oplodnje Marija je rekla kako je prvi put posumnjala da je trudna pre tri meseca.
trudna u 71 godini Maria de la Luz (desno)
"Bolele su me noge, vrtelo mi se i povraćala sam. Napravili su mi deset pregleda ultrazvukom u privatnoj klinici i javnoj bolnici i doktori i dalje ne mogu da veruju" rekla je ova 70-godišnja "trudna baka" i dodala da je saznala da nosi devojčicu.


Ona je pokazala fotografije sa ultrazvuka i rekla kako se bebi vidi glava na slikama. Sledeći pregled joj je tek za mesec dana, a Marija je rekla kako očekuje porođaj carskim rezom zbog svojih godina.

Marija već ima sedmoro dece, i priznala je kako neki od njih nisu oduševljeni vešću da će dobiti sestru.

"Rekli su mi da sam suviše strara za te stvari" ispričala je ona.

Ako Marija rodi dete, postaće najstarija porodilja u istoriji. Trenutni rekord drži Maria del Carmen Bousada de Lara koja je u 66. godini života rodila blizance Kristijana i PauaDodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1