Najzanimljiviji sajt Balkana

estelli je  farba za kosu joj deformisala glavu
19-godišnja devojka Estel iz Pariza nikada pomislila da od od farbe za kosu može da "zaradi" tešku alergijsku reakciju  od koje  joj se glava bukvalno deformisala!...

I to nalik znaku karo u kartama. Estel je farbu za kosu kupila u regularnom supermarketu

"Obojila sam kosu, a onda je glava počela da mi se deformiše i nenormalno raste, sve dok nisam morala da se borim za život. A sve zbog jedne česte hemikalije u farbi " započela je svoju priču Estel studentkinja iz Pariza.

Ona je doživela tešku alergijsku reakciju na boju za kosu koju je kupila u supermarketu, a fotografije koje je snimila nakon bojenja kose pokazuje kako joj se glavapotpuno izobiličila i udvostručila.

A sve joj se to dogodilo zbog hemikalije Parafenilendiamin (PPD), koji se nalazi u velikom broju boja za kosu i najčešći je uzrok alergijskih reakcija.


Estel je poslušala savet koji stoji na svakoj farbi za kosu - da je nanese prvo na mali, skriveni deo tela, ali umesto da sačeka 48 sati, nestrpljiva devojka je počela da se farba već pola sata kasnije.

Ubrzo je osetila kako je koža glave svrbi i peče pa je popila antihistaminike, no ujutro se stanje drastično pogoršalo.

Obim glave porastao joj je na čak 63 centimetara, a užasanom osećaju dodala je i činjenica da joj je i jezik otekao.

"Nisam mogla da dišem, glava mi je izgledala poput sijalice. Skoro sam umrla i ne želim da se to dogodi nekom drugom " upozorila je ona.

Naravno psole nekoliko dana Estela se uspešno oporavila od alergije.

Kako je glava Estel izgledala nakon farbanja kose tj alergije pogledajte u videu:
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1