Najzanimljiviji sajt Balkana

riba koja je bila  u vratu tinejdžeraBizarna nesreća dogodila sa Muhamedu Idulu (16) iz Indonezije, dok je pecao u vodama oblasti Južni Buton. Tinejdžer je bio u čamcu kada je jedna riba.. izletela iz voda i zabola mu se u vrat.

Dok je Muhamed pecao ribe igličarke su počele da iskaču iz vode, a jedna je krenula da preleće preko čamca i zarila se dečaku direktno u vrat, nakon čega je pao u vodu.Dečak je nekako uspeo da otpliva do obale i pešice ode kuće dok mu je riba bila u vratu. Potom je hitno transportovan u najbližu bolnicu, međutim tamo nisu mogli ništa da urade.
riba u vratu tinejdžeraNaime, lekar nije hteo da ga operiše, jer mu je nedostajala specijalna oprema, te je dečak prevezen u veću bolnicu u gradu Makasar, gde su lekari uspeli nakon nekoliko sati da mu izvuku ribu iz vrata.
riba u vratuMuhamed je u stabilnom stanju i uspešno se oporavlja u bolniciZbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1