Najzanimljiviji sajt Balkana

pacijent u krevetuPolicija na Floridi uhapsila je radnika jedne bolnice koji je osumnjičen da je spopadao teško pokretne pacijente i sisao im nožne prste... .

Franc Beldorin uhapšen je početkom sedmice, nakon što se jedna starija pacijentkinja požalila da joj je Beldorin lizao i sisao prste na nogama.


Žena je rekla da je u ponedeljak, oko 23 časa osetila kako joj nešto dodiruje stopala. Prvo je pomislila da joj dežurna sestra proverava da li ima otaka na stopalima, ali kako je osećaj bio veoma neprijatan, ona se prenula iz sna i ugledala Beldorina kako kleči kraj kreveta i kako je nagnuo glavu iznad njenih stopala.


Ona tvrdi da je potom šokirana cimnula nogu, a Beldorin je poskočio i povukao se u drugi ćošak sobe, gde je sedeo na stolici kako bi čuvao drugog pacijenta.

Malo kasnije pacijent kojeg je Beldorin čuvao ga je prijavio dežurnoj sestri kako ga udara po glavi.

Privedenom radniku bolnice se na teret stavlja zlostavljanje starijih osoba.

U stanici je Beldorin tvrdio da je u pitanju nesporazum. On je rekao da mu je ispao telefon kraj kreveta i da ga je ona ritnula nogom kada je pokušao da ga dohvati.

"Bio je mrak u sobi, videla je kako se savijam kraj njenog kreveta i šutnula me je. Jasno mi je da se uplašila "rekao je Beldorin.

Istinite bile njegove tvrdnje ili ne, ali Beldorin je izgubio posao.

" Ljudi sad misle da sam ludak, a nisam. Ja nisam takav lik" pravda se Beldorin, protiv koga je pokrenuta i krivična prijava.

izvor:Telegraf.rsDodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1