Najzanimljiviji sajt Balkana

Jedan američki bračni par iz Nju Džersija u SAD tužio je kliniku za oplodnju zbog grube greške! Nakon što dete bračnog para rodilio ispostavilo se da ono ima sva obeležja azijatkinje to jest, da je beba druge rase!

Braćni par je platio 500.000 dolara Institutu za reproduktivnu medicinu i nauku u Sent Barnabasu kako bi dobili dete. Majka u julu 2013. godine rodila ćerku, par belaca se zbunio nakon što je njihova  rođena ćerka uopšte nije ličila na njih već na dete azijatkske rase!

Par je odmah uradio DNK test i saznali da devojčica nije u biološkom srodstvu sa ocem.! Par se tada razveo, a kao razlog prekida braka se navodi u sudskim spisama traumatično otkriće njohovg deteta tj rase deteta

Oni veruju da je klinika za plodnost pomešala spermu drugog donora sa njenim uzorcima zbog čega su ih i tužili.!Par iz Džersija sada, želi da sazna identitet biološkog oca njihovog deteta, a osim toga i da saznaju da li je očeva sperma korišćena u drugim slučajevima i da li je on možda biološki otac nekome, a da ni on sam za to ne zna.!

"Voleo bih da budem uključen u njihove živote. Mislim da, kao dete, želite da znate ko ste i odakle ste došli. I, verujem da sam vrlo dobar čovek. Voleo bih da znaju ko sam ja, kao osoba, da saznaju o meni onoliko koliko sam ja naučio o svojim roditeljima" rekao je nemenovani otac.

Sudija iz okruga Esaks naredio je klinici krajem avgusta da preda spisak donora sperme. Klinika se na suđenju branila na osnovu privatnosti pacijenata, ali je sudija rekao da moraju da objave imena i adrese svih davaoca, već samo čoveka čiju su spermu koristili za oplodnju.

Devojčica je inače nasledila genetiski poremećaj u krvi povezan sa jugoistočnom Azijom, a koji ne nosi nijedan od roditelja, stoji u tužbi.
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1