Najzanimljiviji sajt Balkanaukradena kućica hrvatska 2
Bizarnu prijavu ovih dana primili su koprivnički policajci kojima je vlasnik imanja u Peterancu nedaleko od Koprivnice prijavio da mu je nestala (ukradena) kuća!...

Prelepa montažna kućica koja je bila u izgradnji, ali gotovo dovršena, rasklopljena je gotovo do temelja, piše portal Podravski.hr

Lopovi su, prema navodima vlasnika, za nekoliko dana odvojili i odneli ceo krov sa crepom, kao i delove zidova od drvene građe, a šteta se procenjuje na oko 1.400 evra (destak hiljada kuna)


Komšija s levem strane je podigao visoku ogradu tako da se ni ne vidi šta se događa u susednom dvorištu. Sam nije hteo ništa izjavljivati, samo je rekao kako ni s kim ne želi imati posla.
ukradena kućica u Peterancu hrvatska
Drugih košija nije bilo kod kuće, a nasuprot kuće je veliko skladište i hangar poznatog poljoprivrednika iz Peteranca gde takođe radnici nisu ništa videli.


Po Peterancu među meštanima kruži priča kako je zemljište od prvih vlasnika koji su izgradili kućicu kupio jedan preduzetnik koji se navodno posvađao sa partnerom ili mu ostao dužan i pretpostavljaju da mu je ovaj zbog duga rastavio i odvezao kuću.

Koprivnički policajci proveravaju da li te glasine imaju veze s istinom.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala