Najzanimljiviji sajt Balkanaiguana
NASA svemirski rorver "Curiosity koji se nalazi na Marsu opet je uslikao zanimljivu i čudnu fotografiju kamena a koja se pojavila  nedavno i na njoj kao da se nalazi iguana na Marsu kako prenose svetski mediji.?!Za sada nije poznato da li je ova fotografija samo fotografija.....

običnog marsovskog kamena koji je sasvim slučajno oblikovan u iguanu ili je reč možda reč o pravoj fosiliziranoj iguani odnosno dokazu o životu na Marsu.
na marsu iguana
Scott C. Waring, koordinator stranice UFO Sightings Daily, koja je prva objavila ovu neobičnu i zanimljivu fotografiju a koju je objavila svemirska agencija NASA i na kojoj se nalazi  "iguana", tvrdi da ovo nije prva životinja pronađena na Marsu.

"Zapravo ih je dosad pronađeno 10 do 15. Čak sam pronašao i kamen koji se pomaknuo četiri puta na četiri fotografije, i onda nestao na petoj rekao je Waring za "The Canadian".
na marsu fosilizirana iguana
Waringova stranica pre je objavila priču o veverici, odnosno o kamenu oblikovanom poput vjeverice takođe snimljenom na Marsu .UFO Sightings Daily nagađa da možda je NASA na Mars tajno počela dopremati životinje da bi videla koliko dugo mogu izdržati na crvenoj planeti.Bilo kako bilo ovo zvuči pomalo otkačeno kao i fotografija ali  ko zna....

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala