Najzanimljiviji sajt Balkanaveš inovacija muskarci žene
Ova neobična ali i zanimljiva inovacija u javnosti Danske naišla je na brojne osude .Gotovo svi se pitaju zašto uopšte potrebno postojanje veša koje ne mora da se pere...Danski inovatori, osnivači start-up kompanije "Organic Basics" iz Kopenhagena, predstavili su liniju donjeg veša koji može da se nosi nedeljama i to još bez pranja.!

U "Organic Basics" kažu kako njihov izum može biti koristan mnogima. Predstavnici ovog start-upa žele da korisnici njiovih proizvoda troše što manje vode na pranje veša tj. donjeg veša
veš bez pranja komplet organic basics
"Tradicionalni način kupovine, nošenja, pranja i bacanja veša je užasan gubitak resursa. I to je izuzetno štetno za životnu sredinu. Naš donji veš možete nositi sedmicama. Time štedite i novac i vreme", kaže 27-godišnji Mads Fibiger, izvršni direktor i suosnivač "Organic Basics".


Tajna ovog proizvoda je u srebru. Naime, Danci su napravili donji veš od poliamidnog vlakna presvučenog srebrom i organskim pamukom koji navodno zajedno ubijaju bakterije u procentu od 99,9 odsto.

Linija ovog veša dostupna je u celom svetu, osim u Rusiji. Pakovanje od dva para "Silver Tech" muških bokserica, koštaju 64 dolara, dok isto pakovanje za žene košta 56 dolara.

U "Organic Basics" kažu kako su do sada prodali više od 200.000 komada veša i da imaju oko 50.000 svojih aktivnih kupaca.?!

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala