Najzanimljiviji sajt BalkanaJoey Verwey se seća prethodnih inkarnacija

Džoi Vervej kada je imala samo 3 godine uvek je govorila je svojoj porodici neverovatne priče da je mogla da se seti svojih prethodnih 10 inkarnacija-života.....

Priče su bile toliko neobične i detaljne, da nije bilo šanse da je mogla da ih nauči sama.

Njen prvi život je bio život pećinskog čoveka pre oko 200 miliona godina. Seća se kako su je jurili dinosaurusi i kako u pećini ostavlja alat od kamena i kosti.


Danas, ona je u stanju da odvede istražitelje do niza pećina u Južnoj Africi koje nikada ranije nije videla.

To su bile iste pećine gde je kraljevski društveni saradnik, Robert Blum, otkrio kariku koja je nedostajala između majmuna i ljudi, Australopithecus africanus.

Dva puta je živela kao egipatski rob, a pamti, sa savršenom preciznošću, uslove na brodu robova, i njihove drevne tehnike pravljenja kaldrme.

Postoje i druge, manje definisane uspomene iz drugih dobi, gde se seća da je nosila težak veo i gledala princezu u kočijama na leđima slona.

Seća se detalja iz života kao progonjene hrišćanke tokom opake vladavine terora rimskog cara Nerona u prvom veku, gde je možda upoznala Svetog Petra.

Takođe se priseća života u Južnoj Africi početkom 20. veka, gde je bila unuka tadašnjeg predsednika Paula Krugera, a zatim odrastanja i života u kom je imala dva muža i desetoro dece.

Istraživanjem se pokazalo da su ovi ljudi stvarni, a otkriveno je i da je jedno od njene dece još uvek živo i u svojim devedesetima.

Petogodišnja Džoi je upoznala ovu stariju ženu, koju je odmah podsetila na njenu majku, i njih dve su imale dug, ubedljiv razgovor o njihovom zajedničkom prošlom porodičnom životu.

Izvor:Webtribune.rs
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1