Najzanimljiviji sajt Balkana

Ruzicasta Zvezda najskuplji dijamant

Dijamant koji nosi ime "Ružičasta Zvezda" je naskuplji ( dragi kamen) na svetu nakon što je na aukciji u Hong Kongu .... prodat za neverovatnih 71 miliona dolara.

"Ružičasta Zvezda" najskuplji  dijamant na svetu ima 59 karata, i težak je gotovo 12 grama, krasiće izlog juvelirnice u Hong Kongu nakon što je oborila rekord na aukcijiBilo je potrebno samo pet minuta da ovaj dragulj od 59 karata, težak skoro 12 grama obori rekord koji je ranije držao "Openhajmer Blu" čije vrednost je bila "tričavih" 50 miliona dolara.

Aukcijska kuća "Sotheby" objavila je u utorak da je kupac jedna lokalna juvelirnica.

"Ovo je najveći roza dijamant ikada pronađen u istoriji čovečanstva. Ima neverovatnu boju – rekao je za BBC sagovornik iz londonske juvelirnice "77 Diamonds".

"Ružičasta Zvezda" otkrivena je 1999. u jednom afričkom rudniku kompanije "De Beers" i najveći ispolirani dijamant ove vrste na svetu.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

Posetioci sajta koji koriste Operu

Posetioci sajta koji koriste Operu pregledač (browser) na desktop računarima. Molimo vas da odblokirate naš sajt od adblock opera dodatka  (vidi sliku)  Jer...održavanje ovog websajta moguće je zahvaljujući prihodima od reklama i oglašavanja.HVALA UNAPRED😊 što ste, dozvolili da vam ovaj sajt prikazuje reklame/oglase
zareklame

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1