Najzanimljiviji sajt Balkana


Black Insomnia najjača kafa

Crna kafa jedno od najomiljenih siguirno napitaka kod svećine ljudi , crni napitak koje dobro dođe svima onima koji rano ustaju ili žele da ostanu budni do kasno u noć. U svetu postoji i proizvode se različite vrste kafa koji nude različite jačine...

Na tržištu prodaje i proizvodnje kafe imamo kafe blagog i jakog okusa. Ipak jedna kafa čije je ime "Insomnia" ( engl. "Black Insomnia") postala je najjača kafa na svetu!

Po Međunaodnim propisima za hranu preopručeni dnevni unos kofeina je 300 mg.

Dok crna kafa "Insomnia" u jednoj šoljici sadrži u sebi čak 702 mg kofeina.! Poređenja radi, u šolji klasične kafe ima 160 mg.


Ova najjača kafa ima aromu oraha i šećera i neverovatno je jaka. Oni koji su je pili kažu da je jedna šolja dovoljna za ceo dan i da je ova kafa bolja od bilo kakvog energetskog pića.

"Rađanje" najjače kafe na svetu " Black Insomnia" započeto je prošle 2016 godine od strane zaljubljenika u kafu Seana Kristafora. Njegov cilj je bio stvoriti najjaču kafu na svetu i po svemu sudeći uspeo je u tome!

Trenutno ova ekstremno jaka kafa "Black Insomnia" je dostupna u nekim kafićima u Cape Townu u Južnoj Africi kao i na Amazonu online prodavnici gde je možete poručiti da testirate njene super jake moći

Cena najjače kafe na svetu "Insomnia" kreće se oko 20 dolara za 450 grama obične mlevene kafe dok pakovanje Nespresso "Insoimnia" kafe sa 10 paketića košta 15 dolara

Napominjemo vas da je kafa "Death Wish", pre ove bila nosilac titule najjače kafe na svetu. Jedna šoljica sadrživala je čak 520 mg kofeina.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1