Najzanimljiviji sajt Balkana

100 Year Hoodie
Duks sa kapuljačom nije stvar koju biste mogil reći da može večno da traje jer većina dukseva(s kapuljačom) nije izrađena od Kevlara ili dizajnirana da nadmaši one koji je nose. Ipak sada postoji duks koji je gotovo neuništiv!...

Ime tog ekstremno izdržljivog duksa sa kapuljačom je "100-Year Hoodie",( u slobodnom prevodu 100-godišnji duks s kapuljačom) ili prostije rečeno "duks koji može izdržati 100 godina"

"Vollebak" odevni brand za avanturističku odeću već godinama nastoji stvoriti "najsavremenije pustolovne sportske odeću koristeći se saznanjima i otkrićima iz različitih područja poput neuronauke, fiziologija, materijalne tehnologije i istraživanje svemira".

Njihovi prethodni proizvodi su zaista izgledali futuristički poput tkanina koja koristi nanotehnologiju kako bi maskirala stvari poput znoja, soli, prljavštine, pa čak i krvi, te zaštitnu odeću koja je otporna na abraziju i tolerisati brzine do 120 km/h.

Ovaj neverovatni komad odeće - duksa, "100-Year Hoodie" je u svojim testovima tokom dve godine, je "preživeo" mnoge vrste testova, uključujući , vučenje po asfaltu s motorom i kamionom, postavljajući ga pod iskre brusilice, sušenje s otvorenim plamenom iz let-lampe itd..

Sa svim ovim testovima " 100-Year Hoodie" ili "100-godišnji duks s kapuljačom" je tako postao najizdržljiviji  duks na svetu te je
 dizajniran tako da nadmaši (životno) i onog koji ga nosi !

"100-godišnja majica s kapuljačom" izgleda kao mekana kao i vaša omiljena majica, ali zapravo je izrađen od Kevlar vlakana i drugih industrijskih materijala koji se koriste u pancirima i proizvodnji nosača aviona.

 "100-godišnji duks" je vrlo  otporan na lomove, opekotine i abrazije te može preživjeti ekstremne temperature u rasponu id od 300 ° C do -200 ° C, što znači da, ako ikad dođete do Marsa ovu odevnu stvar, možete nositi i na Marsu bez ikakvih problema.


Prema web stranici Vollebak , "100-godišnji duks" može izdržati 2.000 pranja, 4.000 nošenja i u stanju je da izdrži preko 100 raznih vrsta oštećenja. Inače, "100-Year Hoodie" folazi u dve opcije boja, crnoj i bledo žutoj boji

Cena "100-Year Hoodie" ("100-godišnji duks s kapuljačom") nije baš mala celih 295 dolara ipak ako izdrži sve ove stvati možda ipak imožda i vredi izdvojiti toliku sumu novca za jedan ovakav izdržljivi duks.

Pogledajte video:
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1