Najzanimljiviji sajt Balkanadrevni vanzemaljac
Ovo otkriće je označeno kao "jedno od najvažnijih otkrića 21. veka" od strane jednog NLO novinara koji je uključen u dokumentarac o neobičnom i zanimljivom "biću"....

Izuzetno očuvan “mumificirani leš bića“ sa tri prsta na rukama i nogama je otkriven u gradu Nazca u Peruu.

Međutim, već je označen kao prevara od strane skeptičnijih istraživača.

Pojavio se mali dokumentarni film za koji se tvrdi da pokazuje iskopavanje “mumije“ na mestu u blizini područja Nazca linija, svetske baštine UNESCO-a, što je serija drevnih geoglifa u pustinji gradu Nazca.

Tvrdi se da je snimak na sajtu teorija zavere Gaia.com nastao ovog proleća, kada su Gaia filmski stvaraoci snimali istraživače i naučnike koji su sprovodili testove na ovom čudnom otkriću.

Pojavljuju se predmeti kao mumificirano telo humanoidne figure sa izduženom lobanjom i sa po tri prsta na svakoj ruci i stopalima.

Telo je visoko 168 cm, sa proporcijama sličnim ljudima. Rečeno je da ima izudženu lobanju, mali nos i samo ušne rupe. Mumija je takođe prekrivena belim prahom, za koji tim tvrdi da je trebalo da osuši kožu i sačuva ostatke.

U filmu dr Korotkov tvrdi da ove karakteristike nisu deformiteti, već da je to "drugo stvorenje, drugi humanoid."

MK Džesi, mišićno-skeletni radiolog u bolnici Univerziteta u Koloradu, rekao je za Gaia da je izgledalo malo verovatno da su promene načinjene na lobanji ili rukama kako bi pružile jedinstveni izgled.

U filmu se tvrdi da je uzorak ugljenika iz tela pokazao da je ono bilo mumificirano između 245. i 410. godine, a DNK testovi su u toku.

Prikazuju se rezultati CAT skeniranja koji pokazuju kostur unutar mumije, dok se za unutrašnje organe kaže da su netaknuti.

Džej Vajdner, viši direktor sadržaja za Gaia, rekao je da petroglifi koji se nalaze u blizini mumificiranog tela pokazuju i humanoidne figure sa tri prsta.

Recenzija na internet sajtu ancient-origins.net kaže: "Naučnici otvorenog uma koji proučavaju ljudsko poreklo se mogu naći u situaciji u kojoj ovo iznenađujuće otkriće moraju identifikovati kao istinito otkriće."

"Važno je u ovim situacijama ostati radoznao, a ipak skeptičan."

"Brojne prevare su uzete u obzir kao činjenice u arheološkoj istoriji, ali postoji isto toliko (ili više) činjeničnih nalaza koji su diskreditovani zbog toga što se ne uklapaju u konvencionalnu nauku."

Snopes.com kaže: "Odsustvo jednog definitivnog objašnjenja o poreklu Nazca linija je dovelo do spekulacija da su vanzemaljci nekako uključeni u njihovo stvaranje."

"Međutim, nikakvi dokaza nisu nikada definitivno dokazali postojanje vanzemaljskog života, a bezbrojna 'vanzemaljska' otkrića su se kasnije pokazala kao prevara ili da imaju daleko običnije objašnjenje."

Meksički novinar Jaime Mausan, navodno je izvestio Gaia-u o postojanju Nazca mumije i nalazi se u video snimku.

On je povezan sa nizom otkrića navodnih vanzemaljskih tela, što se kasnije ispostavilo kao lažno ili prevara, uključujući i ono iz 2015. godine, kada je rečeno da postoje fotografije vanzemaljca iz Rozvela, a to je ustvari bilo mumificirano dete.

Forenzički naučnik Hose de Hesus Benitez je bio uključen u isti projekat sa gospodinom Mausanom, i radio je na najnovijm filmu.

Dr Korotkov tvrdi da je izmislio kameru koja može fotografisati dušu.

"Ostaje da se utvrdi da li je Nazca 'mumija' zapravo iskopani leš ili je jednostavno prevara, koje je njeno poreklo, i kako su nastali njeni očigledni deformiteti."

"Ali mi smo spremni da sa sigurnošću kažemo da to neće uspeti tamo gde je hiljade prethonih “otkrića“ propalo, i prestaviti definitivan, naučno dokaziv vanzemaljski život."

Majk Vest, administrator na metabunk.org, je rekao: "CT skeniranje mumije koja, ako je istinita, ukazuje na to da zapravo postoje kosti"

"Čini se da postoji 'manžentna' na mestu gde se završava ruka koja izgleda ljudski, a počinje ruka koja izleda vanzemaljski."

“Lobanja je zanimljiva, jer na redgenskom snimku izgleda kao prava lobanja, ali čudnog oblika.“

U januaru su vanzemaljski istražitelji tvrdili da je ogromna ruka sa tri prsta bila stvarna i da je mogla pripadati mrtvom vanzemaljskom biću.

Brien Foerster, iz Hidden Inca Tours, i njegov tim, tvrde da su ovaj uzorak sa tri prsta dobili od grupe koja je istraživala pustinjske tunele u jugoistočnom Peruu.

Istraživači su rekli da su to pronašli u blizini čudne izdužene humanoidne lobanje koja je takođe predata.
Pogledajte video:

Izvor:Webtribune.rs

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala