Najzanimljiviji sajt Balkanaflamur gaši bivši ambasador albanije u BIH
Mediji SAD prenose zanimljivu priču, jedan nepoznati muškarac s lažnom fotografijom bivšeg ambasadora Albanije u BiH Flamura Gashija uspeo je na prevaru da od naivne amerikanke izvuče 270 hilajda dolara ....

I to preko sajta za upoznavanje...
Diane Amanda Standish prošle godine bila je sigurna kako je pronašla ljubav na online dating platformi Match.com.

Međutim, za samo nekoliko meseci posle njena online ljubav rezultovala je time da je muškarcu koji je koristio fotografiju bivšeg ambasadora Albanije u Sarajevu BiH dala kompletnu životnu ušteđevinu. od 270 hiljada dolara!

"Nikad nisam mislila da se mogu zaljubiti u nekoga preko telefona. Ali on mi je govorio tako lepe romantične stvari", izjavila je naivina amerikanka Standish za USA medije.

Novinarima je ispričala kako se muškarac predstavio kao Džeri Majkl, to jeste, nemački privatnik koji je radio na razvijanju projekata u Kaliforniji.

Uprkos jasnom upozorenju na web stranice Match.com da korisnici ne bi trebali davati novac ljudima koje upoznaju online,(ni na bilo kojoj op.aut.) Standish je za samo nekoliko meseci izvršila hiljade mikro uplata na "Majklov" račun.


Kako kaže, Michael je tvrdio da je zapao u tešku finansijsku situaciju i da mu je potrebna pomoć u vezi s pravnim troškovima.

Na osnovu fotografije koju je koristio lažni Jerry Michael utvrđeno je kako se radi o fotografijama bivšeg ambasadora Albanije u BiH Flamura Gashija. Lažni Majkl je na platformi Match.com objavio fotografiju ispred Crkve Sv. Josipa na Marijin-Dvoru u Sarajevu, preciznije pored kipa Blažene Majke Terezije.

Mediji  u SAD podsećaju kako je Gashi oženjen čovek koji ima troje dece i kako on kaže ne zna da se njegove fotografije koriste online prevarama preko interneta.

Detektivi koji su istraživali kompletan slučaj rekli su Standish kako ih je email prepiska odvela do Južne Afrike i da ne postoje nikakve šanse da svoj novac vrati nazad

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala