Najzanimljiviji sajt BalkanaGiligan i njegov pas
Pas Čarli je i dalje dobar pas, kaže njegov vlasnik Soni Giligan nakon što ga je njegov pas mešanac upucai iz puške -sačmare tokom lova....

Giligan, koji živi u okrugu Donja Ana u Novom Meksiku, objasnio je za loklane američke medije kako ga je Čarli, njegov 60 kilograma težak pas , pogodio iz sačmare kada je išao u lov na zečeve.

Dok je vozio svoj pikap, u vozilu sa njim bila su i njegova tri psa, Skuter, Kauboj i, već poznati "koji je lak na obaraču" pas Čarli.

"Zaglavila mu se šapa na obaraču, pa sam se nagnuo da mu je sklonim, ali je skliznuo sa sedišta i povukao oroz. Bila je slučajna nesreća", kaže Giligan.


Pucanj iz puške-sačmare, koja je stajala na zadnjem sedištu, prošao je kroz sedište i pogodio ga u leđa, polomivši nekoliko rebara i prouzrokujući još dosta ozbiljnih povreda.
Giligan se sada nalazi u bolnici
Srećom, drugom rukom uspeo je da dohvati telefon i pozove hitnu pomoć, koja ga je helikopterom prevezla u bolnicu.

Prošao je kroz nekoliko operacija i neko vreme bio u kritičnom stanju, ali lekari misle da će se potpuno oporaviti.

U izjavi za  USA medije, u šali se požalio da su Čarli, Skuter i Kauboj posle nesreće poslati u "zatvor" – lokalni centar za zbrinjavanje životinja.

"Jadni Čarli, dobar je pas. Šerif mi je kasnije rekao da su samo sa Kaubojem imali problema. Druga dva psa su bila dobra. Čarli je gazda, ali je nežan", dodao je na kraju Giligan.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala