Najzanimljiviji sajt Balkana

koza Linkoln gradonačelnik Fair Haven u SAD
Meštani gradića Fair Haven, u Sjedinjenim Državama izabrali su ove nedelje za gradonačelnika svog gradića verovali ili en pravu kozu!
 ...

Novi gradonačelnik gradića Fair Haven-a, u državi Vermont koza Linkoln ima sve političke predispozicije, jer se zove Linkoln.


Trogodišnja koza sa dugim belim ušima, pobedila je na glasanju 15 kandidata, među kojima su bili glodar Kristal, kao i brojni psi i mačke, navele su lokalne vlasti.

Fair Haven,koji broji oko 2.500 stanovnika nema zvanično gradonačelnika, već takozvanog gradskog menadžera Džozefa Gantera

Ganter je došao na ideju organizovanja glasanja posle sličnog u drugom mestu, a čiji je novac prikupljen za glasanje upotrebljen za izgradnju igrališta.

Tako je Linkoln, koza nastavnika matematike u gradiću, osvojila 13 glasova dok je njen protiv kandidat Sam 10 glasova. Tako je koza za dlaku pobedila Sama

Svaki kandidat je morao da plati pet dolara svoju kandidaturu a prikupljen novac će biti upotrebljen za izgradnju dečijeg igrališta. Koza će tokom jednogodišnjeg mandata morati da bude prisutna na raznim manifestacijama, kao što je lokalni sajam jabuka.

Linkoln naredne nedelje treba zvanično da preuzme funkciju, a na prijemu će imati priliku da degustira kupus i druge poslastice za koze.
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1