Najzanimljiviji sajt Balkana

magneta mobilna kućica

Mini mobilna kućica čije je ime Magenta pravo je rešenje za sve one koji žele malu kućicu i koji se ne žele se skrasiti na jednom mestu......

Kompanija "Pin-Up Houses" na svom web sajtu pinuphouses nudi planove za izgradnju mini kućice po aukcijkoj ceni od 79 američkih dolara! 

Za gore navedenu sumu dolara dobićete detaljan plan za izgradnju, kao i listu potrebnih materijala i naravno, alata. U Pin-Up Houses smatraju da bi vam za izgradnju kompletne kuće trebalo oko 2,500 američkih dolara


Krajnji je proizvod svega gore navedenog je mobilna kućica ''Magenta'' površine 6,4 metara kvadratnih koja se može poput prikolice zakačiti za vozilo i odvući gde god to vi poželite!


Kućica je dovoljno velika da u nju stane sav potreban namještaj  i pokućinstvo za jednu osobu – od hemijskog toaleta preko male čajne kuhinje sa spremnikom za vodu i grijaćim pločama pa do kreveta za spavanje.


Postoje četiri unutrašnja i jedno spoljašnje svetlo - dva u glavnoj sobi, jedan u toaletu i kuhinji. Tu su i 3 električne utičnice. A tu je i vanjska rasveta i vanjski sto koji se okreće te vam omogućuje da provedete romantične večeri u prirodi.

Toplinski izolacijski uređena drvena struktura visoka 1,87 metara i široka 3,4 metra konstruisana je tako da s ovom mobilnom kućicom možete putovati gde god vam se ide - putuje.

Vreme približno da napravite ovakvu kućicu je oko 3 meseca kako tvrde iz Pin up Houses kompanije.

Kako izgleda kućica Magenta firme Pin-Up Houses, pogledajte u videu:
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1