Najzanimljiviji sajt BalkanaAvion obrusio na svoju kucu Juta USA
Muškarac, profesionalni pilot iz Jute Duane Youd srušio je avion tipa Cessna 535 pravo na svoju kuću, u kojoj su se u tom trenutku nalazili njegova supruga i sin....


Bizarni incident sa avionom dogodio se dogodio u ponedjeljak oko 2.30 časova po lokalnom vremenu, u blizini Pejson kanjona u Jutii oko 100 km južno od Solt Lejk Sitija

U ovom bizarnom incidentu  je nastradao pilot Duan Jud, dok su njegova supruga i dete preživeli iako su se u trenutku nesreće nalazili u kući.

Oni su uspeli da na vreme izađu napolje uprkos tome što je u prednjem delu dvospratne kuće buknula vatra. Avion kojim je pilotirao profesionalni pilot Duanm se srušio samo nekoliko sati nakon što je uhapšen zbog nasilja u porodici.


Sve je počelo kada je policija dobila dojavu o nasilju u kući Duana Juda, koji je tukao svoju suprugu.

"Pili su pa su se posvađali, i on je počeo da je udara i neki svedok je nazvao policiju rekavši da muškarac udara ženu" rekla je Naomi Sandoval iz policije.

Jold je zatim uhapšen, a onda je pušten uz kauciju.

Verovatno je pravo iz stanice otišao po avion, te je u besu avion preusmerio i obrušio se na svoju kući, dok je u kući boravili njengov sin i supruga.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala