Najzanimljiviji sajt Balkana

Jednog nemenovanog 46-godišnjaka policija u Severnoj Karolini je uhapsila zbog vožnje u pijanom stanju a da čovek uopše nije pio! ...

Nemenovani amerikanac je uhapšen i odveden u bolnicu nakon što je odbio da uradi alkotest kada je rekao policiji u da nije pio.


Naime, nakon hapšenja je otkriven neobičan poremećaj od kojeg pati - njegov stomak proizvodi - pivo.

Testiranje je pokazalo da je on u organizmu imao ekvivalent od 10 alkoholnih pića i dijagnostikovan mu je sindrom koji se zove "auto-pivara" (ABS), stanje zbog kojeg želudac stvara visoki nivo kvasca. ABS takođe poznat kao sindrom fermentacije u crevima, nastaje kada gljivice u gastrointestinalnom traktu pretvaraju ugljene hidrate u alkoho piše "daily record"


46-godišnji graditelj, koji nije imenovan (kako smo napisali), rekao je lekarima da već tri godine doživljava netipične promene ličnosti - uključujući depresiju, zbunjenost, gubitak pamćenja i agresivno ponašanje. Zbog toga je uzimao i antidepresive.

Gastroenterolog dr Fahad Malik iz Medicinskog centra sa Univerziteta Ričmond u Njujorku, koji je lečio čoveka primenom anti-gljivičnih terapija i probiotika, rekao je da je moguće da su mu antibiotici izazvali ovaj sindrom.

"Policija, lekari, medicinske sestre, pa čak i njegova porodica, rekli su mu da ne govori istinu i da se sigurno u tajnosti opija - rekao je doktor.

Ćovek sada ne uzima antidepresive, vratio se na posao i konačno živi normalnim životom.Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1